Färdig funktionell webbplats till din förening

FSY-systemet ger er förening en färdig webbplats med inbyggda funktioner för att enkelt lösa administration, kommunikation samt informationsbehov i föreningen. Allt enkelt hanterat direkt via en webbläsare!

Redigera & dela ansvar

Du kan enkelt hantera innehållet på flera av sidorna själv med hjälp av editorn som finns i kontrollpanelen utan några som helst kunskaper i programmering. Du kan uppdatera, infoga, ändra och ta bort text och bild på sidor. Redigeringen av sidorna sker på samma sätt som ordbehandlingen i ett vanligt ordbehandlingsprogram, exempelvis MS Word. Har du grundläggande datorvana kan du därmed hantera FSY. Detta innebär att flera i föreningen enkelt kan vara med och uppdatera informationen på hemsidan.

Prova ett FSY-system kostnadsfritt

FSY:s funktioner

Utöver redigeringsmöjligheterna på webbsidorna har vi skapat & lagt in ett flertal funktioner som en förening kan tänkas behöva. FSY-systemet innehåller bland annat:

 • check_circle Nyhetsfunktion & nyhetsbrev

  Med hjälp av FSY:s innehållsredigerare får du dina nyheter att se ut precis som du själv önskar. Du har även möjlighet att välja vem som ska ha tillgång till att läsa nyheten genom att välja behörighetsnivå på nyhetsinlägget.

 • check_circle Kalender

  I kalenderfunktionen kan du enkelt skapa ett event som sedan syns på hemsidan. Du väljer datum, sätter rubrik och skriver innehåll till kalenderinlägget. Du kan sedan välja om kalenderhändelsen ska vara publik eller inte.

 • check_circle Bildarkiv

  Med FSY:s bildarkivsfunktion kan du enkelt ladda upp bilder som automatiskt skapas till gallerier på sidan. Självklart har du möjlighet att välja vem ska ska få tillgång till bilderna, både på galleri- och bildnivå.

 • check_circle Uppladdning av dokument & blanketter

  Med dokumentuppladdaren kan du ladda upp dokument som enkelt kan läsas eller laddas hem av besökare på sidan eller av inloggade medlemmar.

 • check_circle Fakturering

  Skapa fakturor till föreningens medlemmar med FSY:s smarta faktureringsprogram. Du kan skicka ut fakturorna via e-post eller göra en utskrift och skicka dem som brev.

 • check_circle SMS-funktion

  Skicka enkelt SMS till medlemmarna i föreningen genom FSY. Välj om du vill skicka SMS:et till alla i styrelsen, specifika medlemmar, utvalda befattningar, enskilda nummer eller samtliga medlemmar.

 • check_circle Bokningar

  Har ni lokaler, redskap eller andra objekt som era medlemmar får hyra eller låna? Lägg enkelt upp alla bokningsbara objekt med verktyget ”Bokningar” och låt medlemmarna boka genom hemsidan.

 • check_circle Design

  Till FSY finns färdiga designmallar i olika färgsättning som enkelt kan bytas i kontrollpanelen.

Läs mer om FSY:s funktioner

Support – Instruktioner och hjälp

Många funktioner innehåller ”steg för steg”-anvisningar. Skulle ni trots det stöta på problem är ni som FSY-användare alltid välkommen att kontakta oss för support via telefon eller e-post.

FSY

Färdiga system utan begränsningar

Då systemet bygger på en databas kan det hantera i princip obegränsat med information och medlemmar i föreningen. För närvarande har vi färdiga system anpassade till samfällighets-, väg- och bostadsrättsföreningar. I systemen ingår alla grundfunktioner enligt ovan. Systemet avsett för vägförening innehåller dessutom en modul för administration av vägar och BRF-systemet särskilda sidor/funktioner för just Bostadsrätter.

FSY

Eget domännamn

Det finns möjlighet att för en låg kostnad koppla ett eget domännamn, exempelvis www.erförening.se, till systemet istället för en adress under fsy. Detta ger även tillgång till avancerad statistik samt ”egna” e-postadresser under den domänen, såsom olle.olsson@föreningen.se, tillgång till webbmail med mera.

Läs mer om domänregistrering

FSY

Testa själv gratis

Beskrivningar i all ära men det bästa sättet att bilda sig en uppfattning om något är att prova själv! Därför erbjuder vi alla potentiella kunder att utan kostnad och förutsättningslöst utvärdera vårt system under 20 dagar. Vi sätter upp ett ”eget” system åt er förening. Vi kontaktar er efter dessa 20 dagar och vill ni fortsätta efter utvärderingen, bygger ni bara vidare på ”ert” system. Är ni däremot inte intresserade tar vi helt enkelt bort systemet och all information.

Prova ett FSY-system helt kostnadsfritt

FSY

GDPR

Läs mer om hur vi ser på GDPR här