Varför FSY?

Vi har skapat ett system för att enkelt lösa samtliga administrations- och informationsbehov i olika typer av föreningar, från en och samma plats. Din förening får en egen färdig webbplats som blir en central punkt för administration och information.

Löser både administration- & informationsbehov

Systemet är helt webbaserat, vilket innebär att du kan administrera systemet när du vill och från var du vill. Allt som behövs är en dator med internetuppkoppling. Systemet kräver inga kunskaper i programmering eller dylikt och har du grundläggande datorvana kan du hantera FSY. En annan fördel med detta är att ni i föreningen lätt kan dela på arbetet med att uppdatera hemsidan.

Se våra referenser

FSY

Webbpubliceringssystem + smarta funktioner

I korthet har vi har kombinerat ett ”Content Management System”, det vill säga en webbplats där du kan styra innehållet själv, med ett flertal smarta funktioner som en förening kan tänkas behöva. Systemet innehåller bland annat funktioner som medlemsregister, nyhetspublicering, nyhetsbrev, händelsekalender och fakturering – allt enkelt hanterat via en bakomliggande kontrollpanel.

Läs mer om FSY:s funktioner

FSY

Anpassningsbart system

Eftersom vi har utvecklat systemet själva kan vi enkelt skräddarsy ditt system efter behov, eller utveckla nya tilläggsmoduler till olika typer av föreningar. Vänligen kontakta oss om din typ av förening behöver någon slags specialmodul, det kan exempelvis vara en funktion för startlistor till en idrottsförening eller en modul för observationer av fåglar till en ornitologisk förening. Välkommen att kontakta oss med förfrågningar om detta!

Kontakta oss

FSY